Szprotki

Noclegi w domkach letniskowych w Chłapowie

ul. Władysławowska , 84-120 Władysławowo - Chłapowo, pomorskie, tel. 501 059 838504 256 018

Opinie i pochwały - "Szprotki"

Bardzo fajne miejsce, blisko morza, mili właściciele. Serdeczne polecamy.

Mariusz Toński — 2016.08.30 31.135.171.96 - 031135171096.lomza.vectranet.pl

Byliśmy w tym miejscu już cztery razy i z chęcią wrócimy kolejny raz. Głównym atutem jest bliskość plaży. Polecamy!

5 / 5 — lokalizacja

3 / 5 — standard

4 / 5 — obsługa

Renata, Maciej, Kinga i Zosia ze Śremu — 2016.08.01 109.173.151.54 - d151-54.icpnet.pl

W tym roku też tam jadę

Sławek Puławy — 2016.01.31 46.205.245.216 - 46.205.245.216.dsl.dynamic.t-mobile.pl

Polecam bardzo! Właściciel-Pan Marcin serdeczny i bardzo miły. Służy pomocą. Domki naprawdę zadbane i w pełni wyposażone. Na terenie domków fajny plac zabaw oraz miejsce na grilla. Wszędzie blisko ( sklepy no i oczywiście plaża). Jeszcze raz serdecznie polecam!

Ania i Karol , Golub-Dobrzyń — 2015.08.03 5.172.237.235 - ip-5-172-237-235.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Polecam wszystkim. Super lokalizacja, właściciel Pan Marcin bardzo zaangażowany, domki czyste i odnowione. Do plaży 200 m. Spacery do Cetniewa oraz Władysławowa bezproblemowe (10 minut)
Najlepsze gofry na przeciwko i super atmosfera wakacyjna.

Ania i Paweł Starachowice — 2014.07.25 93.105.155.186 - 093105155186.starachowice.vectranet.pl

Wypoczynek w przytulnym, pełnym zieleni otoczeniu był super relaksem. Rozstawienie domków daje komfort swobody . Pobyt nade wszystko dla Rodzin z małymi dziećmi . Ogrodzony teren, plac zabaw sprawia, że czujesz się bezpiecznie , maluch nie oddali się . Dojście do morza zajmuje około 5 minut , w pobliżu wiele straganów, sklepów , letnich atrakcji . Właściciel Pan Marcin – dba o każdy detal , aby goście byli zadowoleni . POLECAM !!!!!!!! W skali od 1 do 10 rzucam „ 11”!!
Serdecznie pozdrawiam Panie Mariuszu ..Babcia Gosia z Bydgoszczy

Babcia Gosia z Bydgoszczy — 2014.07.23 89.65.170.238 - 89-65-170-238.dynamic.chello.pl

Wypoczynek w przytulnym, pełnym zieleni otoczeniu był super relaksem. Rozstawienie domków daje komfort swobody. Pobyt nade wszystko dla Rodzin z małymi dziećmi. Ogrodzony teren, plac zabaw sprawia, że czujesz się bezpiecznie, maluch nie oddali się. Dojście do morza zajmuje około 5 minut, w pobliżu wiele straganów, sklepów, letnich atrakcji. Właściciel Pan Marcin – dba o każdy detal, aby goście byli zadowoleni. POLECAM!!!!!!!! W skali od 1 do 10 rzucam „ 11”!! Serdecznie pozdrawiam Panie Mariuszu.. Babcia Gosia z Bydgoszczy

Babcia Gosia z Bydgoszczy — 2014.07.23 89.65.170.238 - 89-65-170-238.dynamic.chello.pl

fantastyczna lokalizacja, czyste pomieszczenia, swietne miejsce dla rodzin z dziecmi, pozdrawiamy wlascicieli i za rok poprosimy o lepsza pogode... :)

Robert i Paulina Grudziadz — 2014.07.13 82.36.108.46 - cpc19-dund11-2-0-cust45.16-4.cable.virginm.net

Domki zadbane i dobrze wyposażone super plac zabaw dla dzieci Właściciel pan Marcin super człowiek.Z czystym sumieniem mogę polecić, szczególnie na wyjazd z małymi dziećmi:)

Marta Warszawa — 2014.07.12 89.76.31.58 - 89-76-31-58.dynamic.chello.pl

bardzo milo spedzilem tydzien temu tam czas , przyjemny standart nienagannie utrzymany i świetny kontakt z włascicielem .. polecam

Łukasz Chrzanów — 2014.06.23 195.205.243.130 - europa.magellan.net.pl

Domki fajne, na zdjęciach wydają sie trochę większe niż są w rzeczywistości, zadbane, czysciutko, własny parking, teren zamknięty. Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi. Wyjazd wspominam bardzo miło. Jedyny minus to droga ułożona z bruku, trochę nie pozwala spać, ale przecież to nie wina właściciela, on sam bardzo miły człowiek, polecam, warto.

Kasia, Łowicz — 2014.01.15 5.173.33.241 - user-5-173-33-241.play-internet.pl

Domki zadbane i dobrze wyposażone super plac zabaw dla dzieci Właściciel pan Marcin super człowiek ,jedynym minusem jest sąsiedztwo brukowanej drogi za oknami domku przy której trudno spać i sąsiedztwo barów w których do nocy odbywają się głośne niby koncerty.Jeśli ktoś jedzie na urlop wypocząć i liczy na ciszę to się rozczaruje.

stanisław jastrzebie — 2013.09.01 188.47.122.130 - public31362.cdma.centertel.pl

Wyposażenie jak i standard domku rewelacja. Właściciele obiektu pomogą, doradza - super ludzie. Nie bałam o się o dziecko ponieważ ośrodek jest ogrodzony a na placu zabaw spędzałby całe dnie. A do plaży żabi skok. Jedynym minusem to to, że ośrodek znajduję się przy głównej brukowanej ulicy Chłapowa i nie było mowy o wyspaniu się w ciszy.

Agnieszka — 2013.08.18 89.65.179.113 - 89-65-179-113.dynamic.chello.pl

Domki super wyposażenie ok jedyny minus to za mała lodówka jak się przyjeżdza z dzieciakami i jedzenie się kupuje to niema gdzie włożyć .Właściciele fantastyczni ludzie ,jeżeli potrzebowaliśmy pomocy zawsze pomogli .Dzieciaki mają plac zabaw dla siebie, posesia ogrodzona więc jest bezpiecznie A i dorośli mają swoje miejsce jest gdzie grila zrobić .Polecam to miejsce

Wioleta -Warszawa — 2013.08.12 217.67.219.208 - 217-67-219-208.itsa.net.pl

Wypoczywałam tu z całą rodziną w sierpniu 2012r., pobyt wspominamy bardzo miło .Pomimo chłodnej pogody nie było mowy o nudzie. Domki i ich otoczenie zgodne z zamieszczonym opisem, plaża bliziutko. Właściciele- super ludzie, kontakt z nimi rewelacyjny,zarówno przed przyjazdem jak i w trakcie pobytu. POLECAMY jak najbardziej dla rodzin z małymi i starszymi dziećmi oraz nastolatkami- wszyscy znajdą coś dla siebie atrakcyjnego!!!.
Pozdrowienia dla właścicieli.

Renata, Przeworsk — 2013.07.25 83.31.65.3 - cjp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

Najlepiej wspominany wyjazd nad polskie morzę w moim życiu !! Właściciel to istne złoto, inni powinni się od niego uczyć ! Domki w naprawdę dobrym standardzie, niczego im nie brakuje. Serdecznie polecam i sam z pewnością skorzystam w przyszłym roku !! Pozdrawiam !

Łukasz, Łódź — 2012.12.09 31.182.188.115 - staticline-31-182-188-115.toya.net.pl

Domki bardzo funkcjonalne i wygodne. Bardzo blisko do morza, wyżywienie po drugiej stronie ulicy; ) Pan Marcin (właściciel) - z niczym nie robi problemu, bardzo pozytywny człowiek:) Z czystym sumieniem mogę polecić, szczególnie na wyjazd z małym dzieckiem:)

Ala, Żory — 2012.10.17 83.30.249.5 - cgv5.neoplus.adsl.tpnet.pl

Miejsce przyjazne dzieciom. Domki bardzo dobrze wyposażone, przemili właściciele. Polecam wszystkim, którzy chcą spędzić wakacje naprawdę blisko morza. Pozdrawiam.

Anna, Białystok — 2012.09.09 85.193.219.121 - sub219-121.elpos.net

Polecam miejsce do wypoczynku. Teren zadbany, ogrodzony, domki są zgodne z opisem. Myslę, że głównym atutem jest czystość domków i terenu wokół nich ...no i oczywiscie super blisko wspaniałej, pięknej plaży. Właściciele sympatyczni, chętnie służący pomocą...Polecam

olsztyniacy — 2012.07.17 79.184.194.137 - adim137.neoplus.adsl.tpnet.pl

Chciałbym polecić domki „Szprotki” w Chłapowie na ul. Władysławowskiej. Całą 4 osobową rodziną spędziliśmy tydzień w takim domku. Domek czyściutki i super wyposażony. Teren ogrodzony z miejscem na samochód, zadbany trawnik z nowym placem zabaw dla dzieci oraz miejscem na grilla. Do plaży zgodnie z opisem bliziutko. Niniejszym polecam, pozdrawiam sympatycznych Państwa Kowalskich i życzę tylko równie zadowolonych urlopowiczów co my :)
Dziękujemy i do zobaczenia za rok.

Piotr, Warszawa — 2012.07.07 77.254.33.240 - 77-254-33-240.adsl.inetia.pl

Domki rewelacyjne, czyściutkie i super wyposażone. Plaża rzeczywście bardzo blisko. Pan Marcin - człowiek anioł :) Polecam gorąco i serdecznie dziękujemy za bardzo udany wypoczynek.

Joanna, Radomsko — 2011.08.25 87.205.209.7 - 87-205-209-7.adsl.inetia.pl

Domki rewelacyjne, czyściutkie i super wyposażone. Plaża rzeczywście bardzo blisko. Pan Marcin - człowiek anioł :) Polecam gorąco i serdecznie dziękujemy za bardzo udany wypoczynek.

Joanna, Radomsko — 2011.08.25 87.205.209.7 - 87-205-209-7.adsl.inetia.pl

Witam. Pobyt u państwa Kowalskich wspominamy bardzo, bardzo miło. Domki przytulne, czyściutkie, wyposażone we wszystko co potrzebne. Do morza zaledwie " dwa kroki ", sklepy, gastronomia w zasięgu ręki. Wszystko ogólnie oceniamy bardzo wysoko i gorąco polecamy. Pozdrowienia dla przesympatycznych właścicieli - do zobaczenia za rok !!!

Ania i Artur z Lgoty — 2011.07.29 83.7.140.98 - abiy98.neoplus.adsl.tpnet.pl

Bardzo polecam pobyt w tym ośrodku. Dla dzieci wymarzony plac zabaw a dla rodziców świetne miejsce do grillowania. Bardzo dobra lokalizacji, blisko do morza, plaża czysta mało oblegana. Domki bardzo zadbane, przytulne i wyposażone we wszystko co potrzebne do codziennego użytku. Kto zawita do tego miejsca napewno jeszcze tam wróci. Szczególną atmosferę tworzą właściciele. Dodam, że Pan Marcin gospodarz ośrodka kręci bardzo pyszne lody, zajadaliśmy się codziennie.
Dziękujemy za super wakacje i pozdrawiamy całą rodziną.

Iwona z rodziną/domek nr1/ — 2011.06.26 178.159.172.132 - 178-159-172-132.tsm.tarnobrzeg.pl

Witam Wszystkich.
Troche późno wystawiam ta opinie ale jakoś nigdy nie ma czasu :)
Domki SUPER, okolica prześliczna, dużo zwiedzania, własciciele wspaniali doglądający co kilka dni czy czegoś nie brakuje, plac dla dzieci wyposażony w super zabawki :) grill, węgiel wszystkie niezbędniki w kuchni.
Pozdrawiamy włascicieli i na pewno jeszcze nie raz skorzystamy z Waszej gościnności
Ania i Przemek z domku nr 1

Ania i Przemek Pleszew — 2011.01.23 77.89.127.113 - static-ip-77-89-127-113.promax.media.pl

Witam. Bardzo polecam pobyt w ośrodku Szprotki. W ubiegłym roku spędziliśmy tam miłe chwile i w tym roku powróciliśmy do tego ośrodka. Oceniam ośrodek wysoko (skala szkolna) tzn. czystość domku, wyposażenie, teren wokół domku (wspaniały zielony teren na którym dzieci mogą bezpiecznie bawić się a dorośli grillować lub odpoczywać na zielonej trawce) - 6.
Okolica - 6 (wszystko co potrzebne : sklepy, smażalnia ryb, pub)
Plaża - 6 (duża ładna plaża i o wiele mniej plażowiczów niż we Władysławowie. Swobodnie można przejść, plażowicze nie leżą`` na sobie``)
Zejście do plaży - 5 (troszkę kamieni a później płyty betonowe)
CAŁOŚCIOWO OCENIAM NA 6!

Agnieszka, Warszawa — 2010.08.23 89.78.251.222 - chello089078251222.chello.pl

Witamy!
Z prawdziwą przyjemnością dzielimy sie pozytywną opinią o ładnym miejscu i warunkach do wypoczynku. W domku czysto,estetycznie. Dla dzieci wymarzone miejsce do gier i zabaw, a dla dorosłych do grilowania.Teren wokół domków bardzo zadbany.
Młodym,empatycznym właścicielom dziękujemy i życzymy realizacji zamierzeń.
Ewa i Zygmunt Witkowo w Wlkp.

zygmunt witkowo wlkp. — 2010.08.19 83.20.148.149 - etc149.neoplus.adsl.tpnet.pl

Miejsce rewelacja- domki świetnie wyposażone, ogród duży- po prostu nic tylko odpoczywać. Właściciele- do rany przyłóż- wspaniali ludzie!A tak poza tematem to wszystkiego najjj na nowej drodze życia! Pozdrawiamy i do następnego razu!

Gośka Chrzanów — 2009.09.09 85.198.228.116 - ip-85-198-228-116.broker.com.pl

Witam.
Byliśmy w tym roku na wakacjach w Chłapowie byłam całą rodzinką pod koniec sierpnia pogoda dopisała. Rewelacyjne warunki pobytu, komfortowydomek letniskowy. Wszędzie blisko do morza, do sklepów Miejscowość przyjemna, dla wszystkich chcących odpocząć od wielkomiejskiego gwaru. Na terenie ośrodka plac zabaw dla dzieci, super,okolica b.ładna.Domkiładne,czyste, zaopatrzone w niezbędne przedmioty, sumując fajne miejsce na wypoczynek.
Pozdrawiam właścicieli.

Agnieszka Sosnówka — 2009.09.07 83.28.219.220 - blz220.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wszystko super, miejsce godne polecenia. Właściciele bardzo mili.Morze blisko, domki bardzo fajne. Na pewno zajrzymy jeszcze raz.

Emilia z lubelskiego — 2009.07.29 83.7.5.125 - abdt125.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Szprotki

www.szprotki.letnik.pl - domek letniskowy Chłapowo

Tylko najatrakcyjniesze domki letniskowe nad Bałtykiem. Noclegi na wczasy nad morzem na słoneczne lato, kolorową jesień, białą zimę oraz rozkwitająca wiosnę. Szukasz podobnych noclegów w domku letniskowym w Chłapowie?

©  1999 - 2017   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w domkach letniskowych w Chłapowie